Az AUTENTICO Venice egy magas minőséget képviselő mészalapú festék, amit arra terveztünk, hogy tartós és kiváló takaró felületet alkosson gyönyörű, mély színekkel.

Az Autentico Venice tiszta oltott mészből és természetes adalékokból áll és nem tartalmaz szintetikus összetevőket. A hagyományos mészfestéket széleskörben használták és használják kiváló tulajdonságai miatt. Az Autentico Venice egyaránt használható beltéri tárgyakon és tartós építkezési folyamatokban.

Alkalmazás
Beltérben

Környezetvédelmi információk
A termék VOC tartalma kevesebb, mint 15 g /l, míg az EU által erre a terméktípusra elvárt szint 30 g/l maximálisan. Az Autentico Festék kizárólag magas minőségű, alacsony szagterheléssel járó és környezetbarát összetevőket tartalmaz. A gyártási technológiánk teljesen selejtmentes, és minden festék típus fejlesztésének legfontosabb célja a felhasználó egészségének teljes körű védelme mellett elérhető maximális teljesítmény.

Javasolt felhasználás
Kő hatású felületekre, például: beton, mészvakolat, természetes kő és tégla. Kő hatású felület létrehozásához Autentico Vintage  alkalmazását javasoljuk.

Színválaszték
150 tagú színpalettánkból választhatsz

Korlátozások
Az Autentico termékek magas páratartalom esetén, 10 Celsius fok alatt vagy 30 Celsius fok felett nem alkalmazhatók. Az Autentico Venice ásványalapú felületen alkalmazható.

Fedési mutató
8 és 13 négyzetméter közötti felületet képes lefedni a felület jellegétől függően.

Előkészítés
ÚJ/FESTETLEN FELÜLET: Bizonyosodj meg arról, hogy a felület száraz, tiszta, szilárd és portól, sártól, agyagtól, egyéb szennyeződésektől mentes! Friss vakolat esetén a festés csak teljes kötés és száradás és Autentico Vintage-el történő alapozás után lehetséges.
KORÁBBAN FESTETT ÉS EGYÉB FELÜLETEK: Bizonyosodj meg arról, hogy a felület száraz, tiszta, szilárd és portól, sártól, agyagtól, egyéb szennyeződésektől mentes! Olyan felületek esetén, melyeket korábban olajfestékkel vagy más oldószeres festékkel kezeltek, szintén Autentico Vintage-el történő alapozás szükséges. Fán, tapétán, üvegen, selymes és fényes festett felületeken és gipszes felületeken érdemes egy kis területen tesztelni a festék tapadását. Keverd gondosan és alaposan, amíg egy homogén, csomómentes pasztát nem kapsz!

Javasolt módszerek
Használat előtt keverd össze alaposan! Az Autentico Venice festéket több módszerrel alkalmazhatod a különleges és dekoratív eredmény érdekében. A fehér színű festék kivételével rollerrel vagy festékszóróval is alkalmazható, a KALKVERF CALZIANA kizárólag a megfelelő ecsettel alkalmazható. A megszáradt foltok és repedések elkerülése érdekében nagyobb területek egy fázisban, nedvesen történő alkalmazása szükséges.

„Secco” technika" 

„Bagnato” technika"

Száraz, hűvös és fagymentes helyen tartandó.

Csomagolás
Az Autentico Venice elérhető 100 ml, 1l és 2,5l kiszerelésben.

Figyelmeztetés
Kerüld a szemmel történő érintkezést, ilyen esetben azonnal mosd ki bő vízzel. Autentico Venice-el történő festéshez viselj kesztyűt.

Gyártói adatok

Unit 4 and 15 The Glenmore Centre Moat Way Ashford Kent TN24 OTL
Tel- 01233 878 303
Tel- 01233 878 303
E-mail- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website- www.autentico-paint.com